Contactar

RECURSOS

Vols invertir en el Bages?

Aquí trobaràs tot el que necessites per a poder implantar la teva empresa al Bages

Tant el Consell Comarcal com els ajuntaments del Bages lluiten diàriament perquè les empreses que volen treballar des del territori puguin fer-ho amb rapidesa, agilitat i comoditat. La prioritat dels governs locals és acollir empreses que aportin valor afegit, competitivitat i sortides professionals als treballadors i treballadores del Bages.

Vull instalar-me al Bages

Necessito assessorament

  • CEDEM

    El CEDEM és un equipament de l'Ajuntament de Manresa que agrupa els diferents serveis de promoció econòmica i desenvolupament empresarial de titularitat municipal. Contribueix en el foment de la cultura emprenedora i la creació d'empreses, el creixement i la millora de la competitivitat del teixit productiu.

  • Cambra de Comerç de Manresa

    La Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Manresa és una institució que treballa per al desenvolupament econòmic de la comarca del Bages.

  • PIMEC

    PIMEC és l'agent social més representatiu a Catalunya, que participa en més de 430 taules i comissions de treball amb les administracions públiques i els altres agents socials més representatius, a més d’opinar de manera regular sobre iniciatives legislatives i polítiques públiques i fer propostes per defensar i representar els interessos de les pimes i autònoms.

Necessito finançament

  • Acció

    Des de la degalació d'ACCIÓ a la Catalunya Central, es treballa per conèixer les necessitats de les empreses, detectar oportunitats de negoci i adequar els instruments que ofereix la Generalitat a la realitat local.