Sòl industrial

Disponibilitat, qualitat i versatilitat.

»2.1

SÒL INDUSTRIAL D’ALT VALOR AFEGIT

El Bages disposa d’un sòl industrial d’alt valor afegit, econòmicament competitiu i enormement versàtil (Enllaç).
Actualment, la comarca compta amb un centenar de polígons industrials, amb més de 620 hectàrees ocupades i més de 200 disponibles, a més d’unes 300 previstes de desenvolupar. Paral·lelament, els principals polígons d’activitat econòmica del Bages ja compten amb fibra òptica, que s’està extenent per tots els municipis del Pla de Bages. (prova)

 

 

Sòl industrial
Vista aèria del polígon d’activitat econòmica Riu d’Or-Casanova de Sant Fruitós. © Ajuntament de Sant Fruitós

 

 

»2.2

POLÍGONS PER A LES ACTIVITATS ECONÒMIQUES

El Consell Comarcal i els Ajuntaments del Bages treballen coordinament per a la promoció i millora dels polígons. L’objectiu estratègic és que cada empresa trobi l’espai òptim per instal·lar-s’hi, i que alhora tingui possibilitats de créixer.

 

 

Sòl industrial
Grup Soler al polígon de Sallent
Sòl industrial
Polígon de Bufalvent, a Manresa. © Associació d’Empresaris del
Polígon de Bufalvent.
Sòl industrial
Polígon Santa Maria d’Artés.
© Ajuntament d’Artés

 

 

»2.3

Multinacionals

Justament per aquest interès global en acompanyar el creixement de les empreses, els polígons del Bages han vist aterrar nombroses multinacionals que buscaven un emplaçament estratègic i competitiu al sud d’Europa; també ens sentim orgullosos d’haver pogut veure com diverses empreses de la comarca s’han convertit en multinacional i han instal·lat sucursals arreu del món sense abandonar les seves arrels.

 

 

Sòl industrial
Iberpotash
Sòl industrial
Avinent

 

 

TORNAR A DALT

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu