Innovació

Una aposta incondicional
per la nova economia.

»6.1

Caràcter professional i empresarial

El caràcter professional i empresarial bagenc és innovador i amb la vista posada a món. Només això pot explicar la vitalitat de la indústria i el seu elevat índex d’internacionalització. Els agents econòmics i governamentals han anat de la mà per dotar l’economia comarcal dels elements necessaris per créixer amb garanties, mirant cap al futur.

 

 

Innovació

Acte a la Cambra de Comerç de Manresa.

 

 

, a la Fira de Manresa
(Palau Firal).

 

»6.2

Esperit innovador i tecnològic

El màxim exponent d’aquest esperit innovador és el Parc Tecnològic de la Catalunya Central, destinat a la ubicació de departaments de R+D+i i d’empreses d’alt component tecnològic, i a fomentar encara més la connexió entre els mons acadèmic i industrial.

 

 

InnovacióInnovacióInnovació

Imatges del futur Parc Tecnològic de la Catalunya Central, actualment en construcció.

 

 

»6.3

Reconeixement

Manresa ha estat reconeguda com a Ciutat de la Ciència i de la Innovació per part del ministeri espanyol de Ciència i Innovació, i ha passat a formar part d’aquesta selecta xarxa de 30 ciutats espanyoles. Hi han jugat un paper decisiu la seva reconeguda oferta universitària i de formació professional, i altres iniciatives com el Centre Tecnològic de Manresa (CTM).

 

InnovaciónInnovación
Centre Tecnològic de Manresa.

 

 

 

 

 

TORNAR A DALT

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu