Per què al Bages?

 

El Bages és una gran oportunitat, una aposta de futur.

És un dels territoris a l’alça, gràcies a la implantació de les noves tecnologies i a la bona connexió amb el món per mitjà de les grans infraestructures viàries que es creuen al mig de la comarca. Situada just al centre de Catalunya, és prou propera a la zona metropolitana de Barcelona però a prou distància com per disposar de sòl disponible, assequible i versàtil.

 

La tradició industrial del Bages, el seu teixit empresarial i institucional i el tarannà de la seva gent converteixen aquesta comarca en un territori altament competitiu, cridat a ser un referent europeu en l’aprofitament de sinergies i col·laboracions industrials.


La mida justa per créixer. Això és el que ofereix el Bages, una comarca que vol créixer de forma equilibrada i sostenible, que emergeix fruit de l’èxit de la seva planificació territorial i estratègica. El Bages està preparat per per continuar evolucionant d’acord amb el creixement de la seva economia, i les seves institucions vetllen perquè el teixit empresarial sempre trobi bona resposta a les necessitats de cada moment. Com un vestit fet a mida.

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu