Casos d'èxit

Thor EspecialidadesThor Especialidades

Thor Especialidades

THOR, la multinacional química que va trobar al Bages just el que volia

Thor Especialidades, S.A. és la filial a Espanya del grup multinacional Thor, dedicada als biocides d’ús industrial i cosmètic, ignífug i amonis quaternaris. Des de fa dos anys l’empresa també treballa per fer créixer i consolidar la seva àrea de R+D+i.

Després de passar per dues altres localitzacions catalanes, va decidir instal·lar-se al Bages per la disponibilitat de terrenys de gran superfície, pels preus i per les bones connexions. El seu present i futur són al Bages.

Una de les 8 plantes mundials de producció de la multinacional Thor es troba a Castellgalí: Thor Especialidades S.A., la única planta de l’Estat. L’any 1993 es va implantar a Catalunya, i des de llavors ja no n’ha marxat, si bé va passar per dos emplaçaments diferents a l’àrea metropolitana de Barcelona abans d’aterrar al Bages, l’any 2000. La companyia té 62 treballadors, la majoria de la comarca, i va assolir una facturació de 31 milions d’euros el 2011. A part de la planta de producció, magatzems i oficines, disposa de laboratoris de microbiologia i anàlisi, i, des de fa dos anys, també té laboratoris de R+D+i. De fet, aquesta última àrea és un dels reptes de creixement que es proposa l’empresa, que també preveu seguir invertint en l’àmbit de la seguretat.
El Bages els va oferir l’oportunitat de disposar de sòl industrial de gran superfície a uns preus més assequibles que a l’àrea metropolitana, i alhora, una bona comunicació amb la resta de Catalunya, Espanya i Europa, amb el valor afegit de trobar-se enmig d’un paisatge i un entorn agradables.

 

THOR Especialidades, S.A.

Polígon on es troba: Pla del Camí
Activitat: Empresa dins del sector químic dedicada al desenvolupament, fabricació i comercialització de biocides d’ús industrial i cosmètic, ignífug i amonis quaternaris.
Adreça: Avda. de la Indústria, 1
Població: Castellgalí
Telèfon: 93 833 28 00
Fax: 93 833 37 13
E-mail: thor@thor-spain.com
Web: http://www.thor.com
Ubicació del mercat: Mercat català i internacional
Plantilla: 62 treballadors/es

« Tornar als casos d'èxit

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu