Casos d'èxit

TecniumTecnium

Tecnium

Tecnium: pioners en el tractament de fluids corrosius

Fundada l’any 1957 al Bages, Tecnium va néixer per respondre a una necessitat de la indústria: trobar solucions a la manipulació de líquids i gasos corrosius. Innovar continua sent l’eix principal de l’empresa.

Quan Tecnium es va plantejar si créixer dins o fora del Bages, la resposta va ser clara: “ens quedem”. Al Bages hi troba arrelament, una bona xarxa de proveïdors i cooperació amb centres de formació i recerca.

Tecnium ha nascut i crescut al Bages, però això no ha estat un impediment per internacionalitzar-se i exportar per tot el món. De fet, un dels seus reptes més immediats és consolidar l’expansió internacional, ja en marxa, ja que ven a països de la Unió Europea, Amèrica del Nord i a alguns països de l’Amèrica del Sud, al Sud, Mitjà i Llunyà Orient, i al nord d’Àfrica, entre d’altres. Aquesta empresa, amb quatre àrees especialitzades de negoci, 100 treballadors i delegacions a Espanya, França i la Xina, proporciona solucions per a la manipulació de fluids (líquids i gasos) corrosius, i per a la depuració de gasos contaminants. El fet de tenir sempre la visió posada en la innovació l’ha convertit en pionera en molts sistemes de tractament.
Tecnium va tenir diferents motius per quedar-se al Bages quan n’hagués pogut marxar per desenvolupar la seva activitat. Una de les raons més pesants per quedar-se van ser els propis professionals, que encaixen perfectament amb la cultura de l’empresa. Altres motius de pes els trobem en la bona xarxa de proveïdors locals i la bona cooperació amb els centres de formació i recerca. De fet, al Bages hi ha un planter de professionals qualificats molt interessant, gràcies a la bona formació (també contínua) que ofereixen universitats i centres de formatius.

 

CASALS CARDONA INDUSTRIAL, S.A.

Nom comercial: TECNIUM
Polígon on es troba: Bufalvent
Activitat: Solucions per a la manipulació de fluids (líquids i gasos) corrosius, i per a la depuració de gasos contaminants. Quatre Unitats de negoci: bombes centrífugues en plàstic, enginyeria de rentat de gasos,ventiladors centrífugs en plàstic i calderería en polièster i termoplàstic.
Adreça: C/ Ferran Casablancas, 24
Població: Manresa
Telèfon: 93 874 84 80 / 902.443.000
Fax: 93 875 76 68
E-mail: tecnium@tecnium.es
Web: http://www.tecnium.es
Ubicació del mercat: Mercat català i internacional
Plantilla: 100 treballadors/es

« Tornar als casos d'èxit

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu