Casos d'èxit

Roqueta OrigenRoqueta Origen

Roqueta Origen

Fusionar tradició amb innovació: la clau d’un bon vi

Dedicada al sector vitivinícola, Roqueta Origen troba al Bages un territori privilegiat, amb el clima òptim i amb l’entorn adient des d’on comercialitzar per tot el món.

El valor afegit dels seus vins és la seva localitat i tipicitat. Els lligams amb una terra històricament de vinya i l’aposta continuada per la innovació han fet destacar internacionalment aquest celler.

Els orígens de la família Roqueta i de la seva dedicació vinícola es remunten, de forma documentada, al segle XII. A finals del segle XIX, quan Ramon Roqueta Torrentó comença la comercialització dels productes de la masia, es construeixen els pilars que encara avui defineixen l’empresa. Des del convenciment de les enormes possibilitats de la vinya del Bages, Roqueta Origen ha exportat amb èxit el seus vins a l’estranger sense renunciar al tret diferencial del valor local. Actualment, ven productes a 51 països, i té 4 cellers amb entitat pròpia a diferents emplaçaments, sempre centrant la seva activitat en l’elaboració i criança de vins, el cultiu de la vinya i l’enoturisme.

Per tant, al Bages no només hi ha trobat un espai privilegiat per a la plantació de vinya, sinó també bons equipaments i bones connexions de sortida als mercats internacionals. Roqueta Origen ha trobat empreses aliades molt compromeses amb el territori, com són la Fundació Alícia i Món Sant Benet, que han permès generar sinergies de treball en l’àmbit de l’enoturisme i de l’activitat gastronòmica.

 

ROQUETA ORIGEN COMERCIAL, S.A.

Nom comercial: ROQUETA ORIGEN
Polígon on es troba: Nucli urbà
Activitat: Elaboració i criança de vins, cultiu de vinya i enoturisme.
Adreça: Ctra. de Vic 81, 1r
Població: Manresa
Telèfon: 93 874 35 11
Fax: 93 873 72 04
E-mail: info@roquetaorigen.com
Web: http://www.roquetaorigen.com
Ubicació del mercat: Mercat nacional i internacional
Plantilla: 60 treballadors/es

« Tornar als casos d'èxit

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu