Casos d'èxit

Grup SolerGrup Soler

Grup Soler

Grup Soler: diversificació de serveis camí de la internacionalització

Ha sabut veure les escletxes per on podia diversificar. Provinent del sector elèctric, actualment compta amb empreses de construcció, instal·lacions, manteniment i energia. Recentment ha obert delegació al Perú, la cinquena després de Lleida, Tarragona, Madrid i Alacant.

Fins fa pocs anys, tots els clients del Grup Soler eren a Catalunya i, per tant, la situació del Bages és estratègica. Per apropar-se al mercat espanyol ha obert delegacions, però sempre reforçant la seva presència a Sallent, al peu de l’eix del Llobregat.

Fa 60 anys naixia a Manresa “Electromecànica Soler”, ja amb 27 professionals. L’actual Grup Soler, format per quatre empreses de construcció, instal·lacions, manteniment i serveis energètics, ha multiplicat aquella xifra per 10. Continua oferint molt servei al Bages, però opera per tot Catalunya i Espanya i té una seu al Perú per operar a l’Amèrica Llatina.

Des d’un bon principi, l’aposta pel Bages va ser pel potencial de creixement que podia tenir amb clients propers. Més endavant, la presència a Sallent, al costat de l’eix del Llobregat, connectava l’empresa amb tot Catalunya. Tot i l’obertura de cinc delegacions, manté la seu central al Bages perquè és bon lloc des d’on fer negocis.

Els responsables de Grup Soler valoren enormement la preparació dels seus professionals, que ha millorat de forma important durant les dues últimes dècades. També creuen que la tradició industrial del Bages ha generat una cultura empresarial de la que es beneficien tots els que decideixen instal·lar-s’hi.

 

ELECTROMECÀNICA SOLER, S.L.

Nom comercial: Grup Soler
Polígon on es troba: Plans de la Sala – LogisBages
Activitat: Grup d’empreses dels sectors de la construcció, instal·lacions,
manteniment i serveis energètics.
Adreça: C/ Onze de Setembre, 10 A
Població: Sallent
Telèfon: 93 877 25 58
Fax: 93 873 30 18
E-mail: grupsoler@grupsoler.com
Web: http://www.grupsoler.com
Ubicació del mercat: Mercat català, nacional i internacional
Plantilla: 303 treballadors/es

« Tornar als casos d'èxit

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu