Casos d'èxit

FrimanFriman

Friman

Friman: “food service” orientats a restaurants, hotels i càtering

El nom de Friman va associat als congelats, tot i que també distribueix peix i marisc frescos. Principalment orientat al sector de la restauració, ven els seus productes a tot Catalunya i a diferents clients d’Aragó, País Valencià i sud de França.

Tot va començar el 1969 amb un petit magatzem al centre de Manresa. Friman va innovar amb la seva oferta, i avui continua sent punter en les seves solucions. Pel seu mercat, el Bages és el millor lloc des d’on treballar.

Fa uns anys, “només” venien a grans i mitjanes superfícies comercials. Avui, “també” hi venen. Però les concentracions comercials de les dues últimes dècades van fer replantejar el camí a seguir per Friman, que avui va especialment dirigit a la restauració, l’hoteleria i les empreses de càtering.

Des del polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages, on va canviar els 200 m2 inicials de Manresa per més de 25.000m3, Friman coordina totes les operacions logístiques de forma centralitzada servint a tot Catalunya. En els casos en què les distàncies són més grans, Friman disposa d’una sucursal logística a Lledia, on gràcies a les bones comunicacions de l’eix transversal realitza la modalitat logística de “Crossdocking” i serveix des d’allà la zona de Lleida i franja d’Aragó.

Friman, els fundadors de la qual són originaris del Bages, troba a la comarca una excel·lent connectivitat logística i mà d’obra amb bona qualificació per a la indústria agroalimentària. També en destaca els raonables costos de sòl industrials.

 

ALIMENTOS CONGELADOS FRIMAN, S.A.

Nom comercial: FRIMAN
Polígon on es troba: Sant Isidre
Activitat: Majorista de distribució de productes congelats i peix i marisc fresc, que dóna solucions de “Food Servive” al mercat, principalment de la restauració, però també per a cadenes d’alimentació, altres majoristes i serveis logístics de fred, tant d’emmagatzematge com de transport en fred, entre d’altres serveis.
Adreça: C/ Pica d’estats 30. Ctra. Manresa – Berga, Km. 1
Població: Sant Fruitós de Bages
Telèfon: 93.877.30.00
Fax: 93.874.08.59
E-mail: friman@friman.es
Web: http://www.friman.es
Ubicació del mercat: Mercat català
Plantilla: 130 treballadors/es

« Tornar als casos d'èxit

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu