Casos d'èxit

Domini AmbientalDomini Ambiental

Domini Ambiental

Aigua i energies renovables, claus per a un futur sostenible

Domini Ambiental comercialitza material i dissenya instal·lacions d’energies renovables i aigua. Ven a països de la Unió Europea i té filials a França i Alemanya. El seu és un sector de futur que volen liderar.

Havia de ser el departament de compres per proveïr dues empreses del grup, però va trobar en el sector de les energies renovables un bon camí a recórrer pel seu compte. Des de Santpedor, al peu de dos dels grans eixos viaris catalans, té la vista posada al món.

Elèctrica Pintó i Catalana de Perforacions, de la mateixa propietat, necessitaven una empresa proveïdora de materials, i el 2003 van crear Domini Ambiental com a central de compres. Poc després, van veure que Domini Ambiental podia caminar sola en el sector de les energies renovables i les instal·lacions d’aigua.

Domini Ambiental exporta principalment a Itàlia, Portugal, França i Alemanya, i als dos últims hi té filials. També procura engrandir el seu mercat espanyol, i molt especialment convertir-se en un dels líders del sector a Catalunya. Els seus productes van des de qualsevol material per a instal·lacions fins al disseny integral clau en mà.
Tota aquesta visió surt des del centre del Bages, a Santpedor, a peu dels eixos transversal i del Llobregat. Precisament, la centralitat i la bona connexió amb Catalunya i tot Europa són dos dels grans motius pels quals Domini Ambiental manté el centre de decisions a la comarca.

Què en pensa Esteve Pintó, gerent de Domini Ambiental, d’estar al Bages:

DOMINI AMBIENTAL, S.L.

Nom comercial: Domini Ambiental
Polígon on es troba: Sant Anna I
Activitat: Comerç a l’engròs de material per energies renovables. Disseny de les instal·lacions d’energies renovables, i venda de material d’aigua freda com tubs, bombes, comptadors d’aigua, entre d’altres.
Adreça: Crta BV-4511, km 4,2
Població: Santpedor
Telèfon: 93 832 17 91
Fax: 93 832 17 96
E-mail: comercial@dominiambiental.com
Web: http://www.dominiambiental.com
Ubicació del mercat: Mercat català, estatal i internacional
Plantilla: 11 treballadors/es

« Tornar als casos d'èxit

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu