Casos d'èxit

Ca l’Arenys / Cervesa GuineuCa l’Arenys / Cervesa Guineu

Ca l’Arenys

Ca l’Arenys: la demostració més rendible de la història

Avui, es dediquen a fabricar cervesa artesana i a projectar i instal·lar màquines elaboradores (microcerveseries) per tot l’Estat.

Feien màquines per fer cervesa i volien demostrar que podia sortir molt bona. Avui, la seva pròpia cervesa artesanal està considerada la millor de l’Estat.

Ca l’Arenys va néixer l’any 2003 amb la idea original de dissenyar maquinària per elaborar cervesa artesana. Però, per demostrar que aquests equips funcionaven, va començar a produir la seva pròpia cervesa artesanal, Guineu. Avui, està considerada com la millor cervesa artesana de tot l’Estat espanyol (Madrid 2011 – Con Mucha Gula) i fa més d’un any que es manté entre els tres primers llocs del rànquing mundial de baixa graduació.

Ca l’Arenys compta amb 12 microcervesaries arreu d’Espanya, i viu un procés d’expansió.Tot i així, l’empresa es planteja el seu creixement des del Bages, pel seu arrelament, per la centralitat dins de Catalunya i per les bones comunicacions per carretera. Ca l’Arenys va néixer a Gaià (a l’extrem nord del Bages) però més tard es va instal·lar a Valls de Torroella (Navàs), una antiga colònia industrial tèxtil del Cardener.

CA L’ARENYS S.L.

Nom comercial: CA L’ARENYS – LA GUINEU
Polígon on es troba: Zona industrial de Valls de Torruella
Activitat: Disseny, fabricació i instal·lació de maquinària per a microcerveseries; fabricació de cervesa artesana i de qualitat (marca Guineu); comercialització de matèries primeres i elements per a fer cervesa (e-commerce) i realització de cursos de formació
Adreça: Passatge del Riu, 12. Valls de Torroella
Població: Sant Mateu de Bages
Telèfon: 93.868.29.74
Fax: 93 868 29 75
E-mail: info@calarenys.com
Web: http://www.calarenys.cat
Plantilla: 5 treballadors/es

« Tornar als casos d'èxit

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu