Casos d'èxit

AvinentAvinent

Avinent

Implants dentals, com competir al món amb tecnologies de valor afegit

AVINENT es dedica a la producció d’implants dentals i productes del sector de l’odontologia destinats als dentistes i laboratoris protèsics. També s’ha especialitzat a oferir serveis i productes d’odontologia digital, i recentment ha creat una divisió d’elaboració de pròtesis personalitzades optimitzat per a aquest tipus de tecnologies. Exporta a una desena de països d’Europa, Amèrica, Àsia i Oceania.

Vilardell Purtí sempre ha destacat per ser una indústria que elabora productes amb un gran valor afegit, especialitzada en el decolletatge d’alta precisió. El 2006 va inaugurar la seva divisió mèdica d’implants i productes del sector dental sota la firma AVINENT IMPLANT SYSTEM, que en poc temps es va convertir en líder nacional en innovació.

Vilardell Purtí es dedica des de 1958 al decolletatge, la fabricació de peces d’alta precisió. La creació d’AVINENT va ser el resultat d’una evolució més en la seva recerca constant de valor afegit a l’activitat industrial.

Després de tres anys de recerca, AVINENT va arrencar el 2006 amb la producció d’implants dentals amb una superfície altament especialitzada. Actualment, s’ha especialitzat també en productes i serveis d’odontologia digital, i disposa d’una divisió de fresat de pròtesis personalitzades capdavantera a Espanya.

És una firma líder en innovació a l’estat, i ha rebut un gran reconeixement internacional. Comercialitza els seus productes al Regne Unit, Portugal, Turquia, Taiwan, Austràlia, Canadà, Estats Units i els països del Benelux. Té filials al Regne Unit i Portugal, però es manté ferma en la voluntat de treballar des del Bages, on, precisament, ha trobat professionals tècnics i científics altament qualificats.

 

AVINENT Implant System, S.L.

Nom comercial: AVINENT (Grup Vilardell Purtí)
Polígon on es troba: Sant Anna I
Activitat: Producció d’implants dentals amb una superfície altament especialitzada, i dels additaments necessaris per la elaboració de pròtesis dentals. A més d’una divisió d’elaboració de pròtesis personalitzades.
Adreça: Ctra. Navarcles – BV-4511, km 4
Població: Santpedor
Telèfon: 93 827 27 20
Fax: 93 832 02 12
E-mail: avinent@avinent.com
Web: http://www.avinent.com/ca
Ubicació del mercat: Mercat nacional i internacional
Plantilla: 65 treballadors/es

« Tornar als casos d'èxit

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu