noticies

28/11/2016

Manresa acull un debat sobre els reptes de la reindustrialització al Bages

La jornada ha estat organitzada per Consell Comarcal, Ajuntament de Manresa i Pimec i EURECAT Centre Tecnològic de Catalunya

El debat sobre els reptes de la reindustrialització al Bages així com escoltar quines són les necessitats actuals de les empreses comarcals, han estat els eixos centrals de la 3a reunió d’associacions empresarials de polígons del Bages que s’ha celebrat avui al Palau Firal de Manresa, organitzada per l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages, Pimec i EURECAT Centre Tecnològic de Catalunya.

L’acte, que ha comptat amb l’assistència d’una quarantena de persones en representació d’empreses, associacions d’empresarials i institucions del territori, ha arrencat amb les paraules de benvinguda de la regidora d’Indústria de l’Ajuntament de Manresa, Àuria Caus.

L’acte ha continuat amb una conferència titulada “Els reptes de la reindustrialització”, a càrrec de Roger Font, director de Consultoria Tecnològica d’Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya. Posteriorment,  les persones assistents han participat en una dinàmica de treball entre en els quals s’ha debatut en els àmbits de la innovació, emprenedoria, internacionalització, sostenibilitat, impuls i ocupació; i potenciació de Polígons d’Activitat Econòmica.

La jornada ha finalitzat amb la intervenció de cloenda a càrrec de Fina Rodríguez, consellera de l’Àrea de Desenvolupament Comarcal del Consell Comarcal del Bages.

 

Tornar a notícies

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu