noticies

03/03/2015

20.03.2015. Conferència: Quin és el futur dels polígons d’activitat econòmica al Bages?

El Consell Comarcal del Bages organitza una jornada per repensar el futur dels polígons de la comarca

  • Serà el divendres 20 de març i s’hi pot assistir gratuïtament, prèvia inscripció
  • L’economista i consultor Eduard Jiménez farà una ponència sobre el futur de les zones industria

Amb l’objectiu de ser un punt de trobada i de debat entre institucions públiques i empresaris de polígons, el Consell Comarcal del Bages organitza una jornada que se centrarà en el futur de les àrees industrials i que serà el divendres 20 de març, al migdia, a la seu del Consell. L’acte central de la jornada serà una ponència de l’economista i consultor en polítiques públiques Eduard Jiménez amb el títol “Quin és el futur dels polígons?”. Jiménez és llicenciat en Economia per la UAB, diploma en funció gerencial de les Administracions públiques (ESADE) i postgrau en direcció urbanística (UAB). Director en Innovació i consultoria en polítiques públiques, treballa especialment en desenvolupament territorial i polítiques urbanes.

La jornada s’iniciarà, a 2/4 d’1 del migdia, amb la benvinguda a càrrec de Víctor Marcos, conseller comarcal de Desenvolupament que aprofitarà la trobada per presentar el web renovat de polígons i empreses del Bages http://www.poligonsiempreses.ccbages.cat, que recull informació detallada i actualitzada de totes les àrees industrials i de les naus i parcel·les que hi ha disponibles al Bages, que en aquests moments són gairebé 500. El portal web s’ha renovat, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, per fer-lo més atractiu visualment, més fàcil de consultar i per crear-ne la versió que es pugui veure a través de terminals com tauletes o telèfons mòbils.

La cloenda, prevista per a ¾ de 2 del migdia, anirà a càrrec d’Esteve Pintó, president de PIMEC a la Catalunya Central.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom i està especialment pensada per a institucions públiques i empresaris de polígons. Cal fer inscripció prèvia a través del formulari web, del telèfon 93 693 03 52 o per correu electrònic pindustrial@ccbages.cat

Tornar a notícies

Amb el finançament de:

Diputació de Barcelona Generalitat de Catalunya Servei d'Ocupació de Catalunya Ministerio de Industria, Turismo y Comercio Unió Europea. Fons social europeu